All times are UTC

 




Post new topic  Reply to topic  [ 8 posts ] 
Author Message
PostPosted: Tue Dec 18, 2012 5:59 pm 
Offline
Site Moderator
User avatar

Joined: Sun Dec 02, 2012 3:59 pm
Posts: 1016
Name: Bruce
Location: Biggleswade
I keep getting an error message when trying to open threads, I've cleared the cookies, changed the time span to all topics but still cant open them. Up till now I've just ignored it but cant open my build thread now. Also the time span keeps going back to seven days, is there a way to change it?
Attachment:
Error.JPG
Error.JPG [ 148.29 KiB | Viewed 1677 times ]


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Tue Dec 18, 2012 7:34 pm 
Offline
Site Moderator
User avatar

Joined: Sun Jul 26, 2009 2:51 pm
Posts: 279
Name:
Location: Cornwall
Hi Bruce.

I will get Jason to have a look at this post when he gets back in.

Am a little confused with the screen shot you have posted.
That is the original old forum skin ( Board layout ) , looks nothing like that now. :? :?

Have dropped the word " Haynes " from the Roadster builders title. ( Possible legal issues using the brand without consent )

Wish I knew how to take a screen shot & post it up. :oops: :oops:

Perhaps there are some ghost files of the original forum tucked away in the HTML code. !!

As said, will get Jason to have a look ASAP

_________________
I thought there was some light at the end of the tunnel then someone switched it off.

Ronnie :D


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Tue Dec 18, 2012 7:35 pm 
Offline
User avatar

Joined: Mon Dec 03, 2012 12:51 pm
Posts: 84
Name:
Location: Southminster Essex
How comes your screen looks like that and my screen looks like this?

Edit: must have been posting at the same time as Ronnie.

Image

_________________
Fabricator of Roadster chassis and suspension parts using engineering machines and experience .


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Tue Dec 18, 2012 7:42 pm 
Offline
Site Moderator
User avatar

Joined: Sun Jul 26, 2009 2:51 pm
Posts: 279
Name:
Location: Cornwall
Thanks Phil :)

Didn't have a clue how to do that. :oops: :oops:

Perhaps there was an issue with the re-direct when this forum was migrated to the new web domain ( www.roadster-builders.co.uk )

_________________
I thought there was some light at the end of the tunnel then someone switched it off.

Ronnie :D


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Tue Dec 18, 2012 8:11 pm 
Offline
Site Moderator
User avatar

Joined: Sun Dec 02, 2012 3:59 pm
Posts: 1016
Name: Bruce
Location: Biggleswade
You can choose different skin in 'User Control Panel', 'Board Prefernces' then there's 3 options, just tried the other 2 but unfortunately still the same.
Attachment:
error2.JPG
error2.JPG [ 103.68 KiB | Viewed 1664 times ]
Attachment:
error3.JPG
error3.JPG [ 114.62 KiB | Viewed 1664 times ]
Ronnie, to do a screenshot hold down shift and hit 'Print Screen', open 'Paint' go to edit and 'Paste', select 'Save As' from file menu, change to jpeg, give it a file name and happy days :D


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Tue Dec 18, 2012 8:20 pm 
Offline
Site Moderator
User avatar

Joined: Sun Jul 26, 2009 2:51 pm
Posts: 279
Name:
Location: Cornwall
Ahh that will explain why the Print Screen didn't work for me, I was using the CTRL button :mrgreen: :mrgreen:

Will get Jason to have a look into it when he gets in.

Didn't realize there were options to change the forum skin.
Not sure if that was Jason's intention or if they are orphan files that still work !

_________________
I thought there was some light at the end of the tunnel then someone switched it off.

Ronnie :D


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Thu Dec 20, 2012 1:41 pm 
Offline
Site Moderator
User avatar

Joined: Sun Dec 02, 2012 3:59 pm
Posts: 1016
Name: Bruce
Location: Biggleswade
Quote:
Ahh that will explain why the Print Screen didn't work for me, I was using the CTRL button :mrgreen: :mrgreen:

Will get Jason to have a look into it when he gets in.

Didn't realize there were options to change the forum skin.
Not sure if that was Jason's intention or if they are orphan files that still work !
Found what the problem was, in user control panel, board preferences, edit display options, somehow the 'display posts from previous days' had got set to 7 days, which overrides the display options in each section. This meant if a complete thread was over 7 days old I couldn't open or see it and if there were just some posts within a thread over 7 days old I could only see half the thread :shock:

All set to 'all post' now and all sorted :D :D :D :D :D


Top
   
 Post subject:
PostPosted: Thu Dec 20, 2012 3:04 pm 
Offline
Site Moderator
User avatar

Joined: Sun Jul 26, 2009 2:51 pm
Posts: 279
Name:
Location: Cornwall
Thanks for the update Bruce :)

Will get Jason to have a look at the boards global settings.
I don't tend to go into the boards Admin control panel as I don't fully understand all of that side of things & could screw things up big time if not careful . :shock: :shock: :mrgreen:

I did ask Jason about the different board skins, he said that he meant to disable the 2 old skins.
Asked him to hold off on that for the time being as some folk may prefer to view the forum using a different skin. :) ;)

_________________
I thought there was some light at the end of the tunnel then someone switched it off.

Ronnie :D


Top
   
Display posts from previous:  Sort by  
Post new topic  Reply to topic  [ 8 posts ] 

All times are UTC

 


Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest


You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot post attachments in this forum

Search for:
Jump to:  
cron

Copyright 2016: Roadster Builders

 

Powered by phpBB® Forum Software © phpBB Limited